MediaWatch

Teleselskaberne bliver Internet-banker

Den teknologiske udvikling indenfor Internettet og WAP har gjort det muligt for teleselskaberne at gå i konkurrence med bankerne. Tele Danmark og Sonofon bekræfter begge, at de går med tanker i den retning.

Ifølge Sonofon’s viceadministrerende direktør Tage Rasmussen overvejer de at knytte små kreditter til telefonabonnementerne, så kunderne kan betale via telefonregningen, når de handler ind på Internettet, skriver Jyllands Posten.

Produkt- og udviklingschef Frank Olesen fra Tele Danmark bekræfter ligeledes, at de kunne overveje at yde kunderne små kreditter i forbindelse med e-indkøb.

For begge teleselskabers vedkommende gælder dog, at de fortsat vil bevare et tæt samarbejde med bankerne om en række Internet-tjenester.

Samme udviklingstendens gør sig gældende på indholdsområdet. Også her er det nærliggende, at teleselskaberne vil penetrere medie- og underholdningsselskaberne. For eksempel er Tele Danmark potentiel køber til Det Berlingske Officin.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs