MediaWatch

Telias kontrollerer endnu ikke NetCom

Telia oplyste i fredags, at de havde overtaget 50 procent af aktierne i norske NetCom. Nu viser det sig, at købet kun vedrører godt 35 procent, og at de resterende 15,2 procent kontrolleres gennem optioner.

Telia-chefen Jan-Åke Kark fastholdt i går på et pressemøde, at Telia kontrollerer NetCom, og at Telia med sikkerhed også vil komme til at råde over de resterende 15,2 procent af aktierne. Kark forventer desuden, at Tele Danmark vil acceptere Telia’s indløsningstilbud på 470 norske kroner per aktie, skriver Børsen.

Hos Tele Danmark har man ikke helt opgivet at vinde kampen om NetCom, og ifølge koncernchef Henning Vest vurderer man fortsat, hvordan Tele Danmark skal positionere sig i Norge.

Såfremt Tele Danmark gør brug af et indløsningstilbud på de 470 norske kroner, vil selskabet komme til at tjene to milliarder kroner på de NetCom-aktier, som Tele Danmark startede med at købe for ti måneder siden.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs