MediaWatch

Digital-TV via satellit

Strategic Analytics tror, at 56 millioner mennesker inden udgangen af år 2000 vil købe og leje ting via TV. Dermed ventes 21,6 millioner hjem at tage den ny teknologi til sig, hvor computer og TV smelter sammen til ét apparat, skriver Computerworld.

England fører an på området, derefter ventes USA, Frankrig og Spanien at være de lande med størst udbredelse af digital-TV. Brugerne ventes især at vælge satellit og kabel til at modtage og sende. I Danmark testes i øjeblikket et jordbaseret digital sendendet.

Tele Danmarks version af digital-TV med Selector-pakken er ikke ligefrem blevet en salgssucces, fordi de ekstra TV-kanaler, der udbydes, ikke tilfører pakken ekstra værdi. Tvropa.com, der i dag producerer videoindslag på sit websted, vil også tilbyde indhold til digital-TV.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs