MediaWatch

TeleFona kan komme igen

Medieanalytiker Peter Ottesen fra mediebureauet Carat Danmark vurderer i Børsen, at det må have kostet Fona et sted mellem fem og ti millioner kroner at lancere det nye TeleFona-koncept. Men selv om de konkurrerende teleselskaber Tele Danmark og Mobilix i første omgang har sat Fona på plads, så er det ikke ensbetydende med at anstrengelserne er helt spildt.

Mobilix trækker sig helt ud af Fona’s kædebutikker og søsterkæden Electric City. Men Tele Danmark bliver angiveligt, under forudsætning af at markedsføringen af TeleFona nedtones.

Med andre ord får TeleFona sandsynligvis lov til at fortsætte, og såfremt konceptet formår at stå distancen med konkurrencedygtige pristilbud, så er der stadigvæk udsigt til at TeleFona vil få del i det forventede vækstmarked indenfor mobiltelefoni og det mobile Internet.

TeleFonas oprindelige målsætning var inden nytår at nå op på 90.000 mobiltelefon-kunder og i løbet af et par år 150.000, samtidig med at selskabet generer overskud.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs