MediaWatch

Ny rolle som Content Provider

Rollen som primær "content provider" vil Nordisk Film sikre ved målrettet at arbejde for at erhverve og udvikle især dramarettigheder, der kan sælges i Skandinavien og i resten af verden, skriver Børsen.

Direktør Jesper Klit, der tegner Nordisk Films samlede TV-aktiviteter, har store forventninger til det europæiske TV-marked, der efter 15 års liberalisering er ved at komme op i omdrejninger.

Baggrunden for, at Nordisk Film nu vender fokus væk fra kun at producere, er det stadig stigende pres på de traditionelle indtægtskilder. Konkurrencen om danske TV-produktioner er blevet hård, og produktionskagen er stagnerende. Lige nu producerer Nordisk Film Drama to sitcoms til Norge og Sverige og et kriminaldrama for TV3 Danmark.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs