MediaWatch

Ny dansk Internet-avis

API Ventures nye Internet-avis lanceres den 1. juli, og det er selskabets sjette websted. Derudover ejer API Internet-bureauet iagency. Den nye Internet-avis kommer til at beskæftige sig med blandt andet indland, udland, erhverv og sport, og i øjeblikket er man i gang med at ansætte otte til ti journalister og indgå alliancer til indholdssiden, skriver ErhvervsBladet.

API Ventures blev stiftet under navnet Webservice i 1997 af den nuværende tyveårige ejer Andrei Puhov. Planen er at API fremover skal fungere som holdingselskab for tre datterselskaber: Bizreportnetwork, Guidenetwork og iagency.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs