MediaWatch

Orkla vil begrænse Tele Danmarks rolle

Ifølge det norske Dagens Næringsliv vil storaktionæren, der kontrollerer 10 % af aktierne i Netcom prøve, at få de andre storaktionærer med for at skabe den fornødne pondus til at matche TeleDanmark og Southern Bell der sidder på godt 40 % .
de Communication, Folketrygdfonden, Storebrand samt KLP.

Baggrunden for Orklas beslutning er, at man mener TeleDanmarks tre bestyrelsesmedlemmer bevidst har prøvet at forhindre selskabets i at finde egnede kandidater, der måtte ønske at afgive tilbud på Netcom.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs