MediaWatch

Talkline opgiver UMTS-licens

Baggrunden for Tele Danmarks beslutning om at trække sig fra den tyske UMTS-auktion er ifølge koncendirektør Henning Vest, at det økonomisk ikke vil kunne betale sig at løfte opgaven alene, skriver Berlingske Tidende.

Tele Danmark er dog fortsat indstillet på at opnå en dansk licens, men kun hvis tilbagebetalingstiden og vilkårene er rimelige.

Hvis ikke Talkline får sin egen UMTS-licens, har selskabet mulighed for at blive service-provider af mobiltelefon-ydelser ved at leje sig ind på et af de andre teleselskabers mobilnet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs