MediaWatch

Robinson hjælper CBS

I den amerikanske version hedder serien "Survivor", og den sidste mand eller kvinde på øen vinder $1 million. Seneste afsnit tiltrak 18 millioner seere, svarende til en stigning på 15 procent i forhold til ugen før, og det regnes for at være en relativ god placering på det meget fragmenterede amerikanske TV-marked.

Survivor udkonkurrerede endda ABCs kæmpehit "Who wants to be a Millionaire" i samme timeslot, og CBS' seerprofil var yngre. Det er CBS meget tilfredse med, for "Millionaire" har været det helt store hit i 1999 for ABC, skriver CNN.com.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs