MediaWatch

Microsoft fik afslag

Selskabet der umiddelbart efter domsafsigelsen i sidste uge havde anmodet om en udsættelse i forbindelse med den forestående opsplitning, måtte tirsdag aften dansk tid se denne lide en krank skæbne, da dommer Jackson på ny afviste enhver indsigelse, således CNN.

Begrundelsen var ifølge dommeren, at så længe Microsoft ikke havde indgivet en formel appel, ville der ikke blive tale om at sætte dommen i bero.

Ifølge iagttagere tyder meget på, at hvor Microsoft helst ser denne sag komme for appelretten, hvor man tidligere har opnået kendelser, der har været til fordel for selskabet, så vil den amerikanske regering hellere springe dette led over og bringe sagen hurtigst muligt for Højesteret.

Ifølge de seneste forlydender fra USA har Microsoft umiddelbart efter dommer Jacksons afvisning indgivet en formel appel, hvori man anmoder appelretten om at behandle sagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs