MediaWatch

Microsoft fik afslag

Selskabet der umiddelbart efter domsafsigelsen i sidste uge havde anmodet om en udsættelse i forbindelse med den forestående opsplitning, måtte tirsdag aften dansk tid se denne lide en krank skæbne, da dommer Jackson på ny afviste enhver indsigelse, således CNN.

Begrundelsen var ifølge dommeren, at så længe Microsoft ikke havde indgivet en formel appel, ville der ikke blive tale om at sætte dommen i bero.

Ifølge iagttagere tyder meget på, at hvor Microsoft helst ser denne sag komme for appelretten, hvor man tidligere har opnået kendelser, der har været til fordel for selskabet, så vil den amerikanske regering hellere springe dette led over og bringe sagen hurtigst muligt for Højesteret.

Ifølge de seneste forlydender fra USA har Microsoft umiddelbart efter dommer Jacksons afvisning indgivet en formel appel, hvori man anmoder appelretten om at behandle sagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs