MediaWatch

TV 2 udsætter digitalisering

I august sidste år tegnede regionalstationen TV 2 Østjylland egenhændigt en leasingaftale med Sony og skiftede båndmaskiner, TV-kameraer, redigeringsstationer og meget andet ud med topmoderne IT-udstyr, skriver Jyllandsposten

Digitaliseringen har ført til en række effektiviseringer af arbejdsgangene i huset, og det var planen, at TV2 og de øvrige regionalstationer snart skulle følge efter.

Derfor iværksatte TV2 en EU-licitation i foråret for alle regionalstationerne og hovedkanalen. Fem producenter bød, men nu har TV 2 afblæst licitationen igen.

"Det er en ordentlig mundfuld at skifte udstyret ud, og vi må nok sige, at vores ambitionsniveau har været for højt," siger teknisk chef i TV2, Lars Esben Hansen, til Jyllandsposten.

Problemet har været at finde en leverandør, som er i stand til at levere den store totalløsning. Man kan sagtens finde leverandører af de enkelte delsystemer, men så skal TV 2 selv stå for implementeringen, og det er stationen ikke interesseret i, forklarer Lars Esben Hansen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs