MediaWatch

Svensk flatrate på telefoni

Telenordias faste månedspris gælder for lokalsamtaler og Sverige-samtaler. Svenskere, som ringer mere en 15 minutter om dagen, vil kunne spare penge ved fastpris-ordningen.

Efter testperiodens udløb vil Telenordia vurdere om ordningen kan betale sig omkostningsmæssigt – for både teleselskabet selv og kunderne. Hvis testen viser sig at være bærbar, vil det svenske teleselskab udvide mulighederne for flat-rate telefoni og så småt indføre det som et regulært alternativ, siger Eva Wetterstrand, der er Marknadsdirektør for Telenordia.

Ifølge Telenordia er flat-rate tilbudet blevet muliggjort af selskabets nye bredbåndsteknik. Telenordia tilbyder også bredbånds-opkonlinger til Internet på flat-rate basis til 200 svenske kroner om måneden.

Telenordia ejes i fællesskab mellem Tele Danmark, Telenor og British Telecom med hver én tredjedel. Herhjemme opkræver Tele Danmark mellem 399 og 1.199 kroner per måned for en bredbåndsopkobling til Internet.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs