MediaWatch

Svensk flatrate på telefoni

Telenordias faste månedspris gælder for lokalsamtaler og Sverige-samtaler. Svenskere, som ringer mere en 15 minutter om dagen, vil kunne spare penge ved fastpris-ordningen.

Efter testperiodens udløb vil Telenordia vurdere om ordningen kan betale sig omkostningsmæssigt – for både teleselskabet selv og kunderne. Hvis testen viser sig at være bærbar, vil det svenske teleselskab udvide mulighederne for flat-rate telefoni og så småt indføre det som et regulært alternativ, siger Eva Wetterstrand, der er Marknadsdirektør for Telenordia.

Ifølge Telenordia er flat-rate tilbudet blevet muliggjort af selskabets nye bredbåndsteknik. Telenordia tilbyder også bredbånds-opkonlinger til Internet på flat-rate basis til 200 svenske kroner om måneden.

Telenordia ejes i fællesskab mellem Tele Danmark, Telenor og British Telecom med hver én tredjedel. Herhjemme opkræver Tele Danmark mellem 399 og 1.199 kroner per måned for en bredbåndsopkobling til Internet.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs