MediaWatch

Navision vinder præmie for e-handel

Navision Software, hvis primære forretningsområde er udvikling af back-office løsninger til styring og administration i små- og mellemstore virksomheder, er blevet kritiseret for at være for sent ude med front-office software, som for eksempel e-handels løsninger.

Prisen fra Microsoft stiller denne kritik i et nyt lys, skriver Børsen, og henviser til en aktieanalytiker, der afviser kritikken som unuanceret.

De fleste små- og mellemstore danske virksomheder har sandsynligvis slet ikke behov for de store og avancerede e-handelsløsninger, som for eksempel amerikanske Siebel udbyder. Ifølge direktør Jan Elbæk fra Merkantildata er det relativt let at udvikle e-handels løsninger, der modsvarer de danske virksomheders behov. Kunsten ligger i at integrere e-handelsløsningerne med de bagvedliggende back-office systemer, som er Navisions kerneområde, og det er i øvrigt her langt størstedelen af værdikæden ligger.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs