MediaWatch

Microsoft appellerer dom

Sagen mod Microsoft, som indtil videre er endt med at koncernen skal opdeles i to enheder – én for styresystemer og én for de øvrige software-produkter, går nu over i appelfasen. Det betyder, at der kan gå op til tre år, inden den endelige afgørelse falder, skriver CNN. Hvis appelretten stadfæster dommen, vil Microsoft’s muligheder for at undgå en opsplitning være opbrugt.

Hvis dommer Jacksons dom holder i appelretten, vil den blive den mest omfattende af sin art siden 1984, hvor teleselskabet AT&T blev splittet op. Microsoft har tidligere haft gode erfaringer med at appellere domme, som den amerikanske regering har afsagt mod koncernen.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs