MediaWatch

Internet-banker omgås oplysningspligt

Ifølge loven skal bankerne i forbindelse med lån og kreditter oplyse om den såkaldte ÅOP-sats (årlige omkostninger i procent).

Konsulentfirmaet Strand Consult har undersøgt 19 Internet-banker i Danmark, og heraf fremgår det, at kun godt halvdelen beskriver ÅOP, skriver Jyllands Posten.

Forbrugerrådets afdelingschef, Villy Dyhr, ser ikke nogen begrundelse for at reglerne for Internet-bankernes oplysningspligt skulle være anderledes, end den er for fysiske banker. Derfor skal Internet-bankerne oplyse om ÅOP, ellers vil Dyhr tage en snak med dem.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs