MediaWatch

Ericsson mobiltelefoner med Bluetooth

Ericsson præsenterede de to nye mobiltelefoner T26 og R520 i forbindelse med telemessen CommunicaAsia i Singapore, skriver Børsen.

Bluetooth-teknologien er en åben standard for trådløs radiokommunikation, som gør det muligt for elektroniske apparater, som for eksempel mobiltelefoner og videokamaraer, at kommunikere via radiobølger. Ved hjælp af Bluetooth-teknologien kan en bærbar computer således kobles op på Internettet via mobiltelefonen uden brug af ledninger.

Indtil videre bakker næsten 1900 virksomheder på globalt plan op omkring Bluetooth-teknologien, herunder prominente navne som Microsoft og Intel. Telefonerne fra Ericsson forventes i handlen i slutningen af året.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs