MediaWatch

SVT satser hårdt på bredbånd

"Vi ligger i forhandlinger med Bredbandsbolaget, men har ikke underskrevet nogen aftale endnu, siger informationschef i Sveriges Television AB , Jan-Olaf Gurinder til digi.no.

I dag sender SVT en del af sine programmer på Internettet, og netredaktionen har også produceret egne udsendelser eksklusivt til web. "Vi har ført samtaler med alle de store bredbåndsaktører, og strategien er at være tilstede på alle teknologiske platforme, også Internett-protokoll (IP)".

Gurinder siger at det endnu ikke vil være tale om webcasting, men udsendelse af SVTs programmer over IP. Han understreger at hovedformålet for Sveriges Television er at "være til stede i alle kanaler". Bredbandsbolaget bekræfter, at det er noget under opsejling, men holder ellers kortene tæt til brystet.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs