MediaWatch

2M Invest stiler endnu højere

Det nye selskab består fra dansk side af 2M Invest og tidligere direktør for Dansk Teknologisk Institut, Niels Christian Nielsen. Derudover deltager amerikanske Addis, McKenna Group, eTelligen, e-Marketing Partners og Datamain, asiatiske Linux Times og europæiske OC&O, skriver Jyllands Posten. Via et kompliceret indbyrdes ejerskabsstruktur komme de ni partnere til at eje 24,7 procent af Catenas , og resten tegnes af 2M Invest, Niels Christian Nielsen og en række finansielle investorer.

Ifølge Niels Christian Nielsen bliver der tale om ni partnere i verdenskalsse-niveau og ambitionen er, at selskabet skal på børsen i New York allerede i år, hvor der forventes en markedsværdi på 1,5 milliard dollars.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs