MediaWatch

World Online introducerer ADSL-tilbud

Endnu et at de store Internet-udbydere er klar med hurtige bredbåndsforbindelser til faste priser. World Online introducerer forbindelser med op til 2 Mbit per sekund. Det er dobbelt så hurtigt som Tele Danmarks hurtigste tilbud, men prisen er stadigvæk det femdobbelte af et acceptabelt niveau.

Prisen for en 2 Mbit/s forbindelse fra World Online bliver 995 kroner per måned inklusiv fri trafik. Dertil kommer et oprettelsesgebyr på 2.000 kroner. Det er ganske givet markedets bedste tilbud til private husstande, når man ser prisen i forhold til den lovede ydelse på 2 Mbit per sekund, men prisen er alligevel for høj.

Et acceptabelt niveau vil være omkring 200 kroner per måned, som Bredbandsbolaget for eksempel tilbyder de svenske forbrugere, og det vel og mærket for forbindelser med på op til 10 Mbit per sekund.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs