MediaWatch

Lange udsigter for offentlig e-indkøb

Ifølge formanden for foreningen af offentlige indkøbere, indkøbechef (IKA), Carsten Brøndum, er det offentlige underlagt EU's direktiver vedrørende offentlige indkøb.

SKI har siden september tilbudt de offentlige myndigheder at købe ind via fælles udbud over Internettet, men det har indtil videre kun resulteret i omkring 1.000 e-handler svarende til cirka én procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs