MediaWatch

Nordmænd har taget netradio til sig

P4 er den store vinder, skriver digi.no. Norsk Gallup Institutt har udført en undersøgelse på vegne av radiobranchen for at kortlægge, hvor mange af netbrugerne som faktisk lytter på radio over web. Det er første gang dette forbrug kortlægges. De private kanaler tiltrækker flest lyttere. 48.000 lytter ugentlig til P4, mens 21.000 er besøger Radio 1 for at lytte, mens NRKs hovedkanal P1 kun tiltrækker 15.000 lyttere.

Tallene er eksklusive nordmænd, der lytter i andre lande. Undersøgelsen viser også, at 1,45 millioner nordmænd har lydkort på PCen hjemme og 627.000 har lydkort på jobbet. Undersøgelsen er baseret på 1.300 mennesker i aldersgruppen, som er interviewet i løbet af to uger i april.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs