MediaWatch

FWA i udbud

FWA står for Fixed Wireless Access og dækker over et trådløs bredbåndsnet, som kan transmittere store mængder med meget stor hastighed.

Udbudsforretningen indledtes den 29. februar 2000, hvor Telestyrelsen udsendte et foreløbigt udbudsmateriale. Frist for aflevering af tilbud er den 1. september 2000. På baggrund af det foreløbige udbudsmateriale har potentielle tilbudsgivere haft lejlighed til at indgive interessetilkendegivelser.

Tilladelser til etablering og drift af offentlige trådløse abonnentnet udstedes i december 2000, således at tilladelsesindehaverne kan påbegynde etableringen af landsdækkende FWA-net umiddelbart derefter.

Formålet med udbudet er at stimulere skabelsen af et konkurrencedrevet marked for abonnentforbindelser, hvor flere udbydere af telenet og teletjenester etablerer og driver trådløse abonnentnet, der kan håndtere nye og avancerede tjenester og faciliteter, der kræver stor båndbredde og høj hastighed.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs