MediaWatch

Information Highway/Connecta skifter navn

Præsentationen af det nye navn markerer slutningen på en succesfuld integrationsproces og en omfattende international registrering af navnet, brand og andre nødvendige kriterier.

Administrerende direktør for den nye internationale organisation, svenske Göran Wågström, er godt tilfreds med det nye navn. "Med navnet Adcore skaber vi en stærk firmaprofil og international virksomhed, der forener de forskellige værdier og virksomhedskulturer, som findes hos Information Highway, Connecta og tyske berens/partners, og vi vil hurtigt positionere vores nye identitet overfor markedet," fortæller Göran Wågström.

Umiddelbart efter at fusionsplanerne blev offentliggjort den 23. februar gik arbejdet i gang med at skabe det nye brand. En intern projektgruppe har stået for navngivningsprocessen i samarbejde med eksterne eksperter. Forud for valget af Adcore har der været mange forskellige overvejelser fx navn, sprog og retslige undersøgelser, som registrering af brand og grafisk identitet.
"Med Adcore skriver vi det første kapitel i vores nye historie," udtaler Christer Jacobsson, der er tidligere administrerende direktør for Connecta og nu indstillet som formand for Adcore’s nye bestyrelse. "Integrationsprocessen er forløbet planmæssigt, og vi er nu klar til at opbygge den største internetkonsulentvirksomhed på den digitale arena i Europa med fokus på business-to-businnes.

Adcore lever op til de høje krav som vi, vores aktionærer og ikke mindst vores kunder stiller til en succesfuld, innovativ og internationale virksomhed," slutter Christer Jacobsen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs