MediaWatch

Telia bliver Sveriges største børsintro

Handlen med Telia’s aktier ventes at starte omkring den 1. juni. I første omgang bliver kun omkring 20 procent af aktierne sat til salg, men alligevel bliver det den største børsintroduktion i Sveriges historie, skriver Berlingske Tidende.

Telia vurderes til at være mellem 210 og 276 milliarder svenske kroner værd. I alt bliver der udbudt omkring 750.000 aktier på børsen til mellem 70 og 92 svenske kroner per styk, og dermed ventes privatiseringen at komme til at indbringe mellem 40 og 69 milliarder svenske kroner til staten.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs