MediaWatch

Telia bliver Sveriges største børsintro

Handlen med Telia’s aktier ventes at starte omkring den 1. juni. I første omgang bliver kun omkring 20 procent af aktierne sat til salg, men alligevel bliver det den største børsintroduktion i Sveriges historie, skriver Berlingske Tidende.

Telia vurderes til at være mellem 210 og 276 milliarder svenske kroner værd. I alt bliver der udbudt omkring 750.000 aktier på børsen til mellem 70 og 92 svenske kroner per styk, og dermed ventes privatiseringen at komme til at indbringe mellem 40 og 69 milliarder svenske kroner til staten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs