MediaWatch

Nyt politisk website

Selskabet har høje ambitioner for det nye site, der skal bestå af en redaktion af politiske journalister, der skal levere nyhedier, skriver Politiken. Jakob Nielsen er på verdensplan en af de solide eksperter i webdesign og involveret i flere succesfulde Internetsteder, blandt andet søgemaskinen Google.com.

"Man ser alt for mange totalløsninger på Internet. Nettet er ikke et massemedie, men et sted hvor man skal have målrettet information af høj kvalitet og det tror jeg dette site kan levere," siger Jakob Nielsen, til Politiken.

Den nye websted, der kommer til at hedde Altinget.dk, skal have hovedkontor på Christiansborg. En række politikere, med økonomiminister Marianne Jelved i spidsen, bakker projektet op. I Altinget.dks bestyrelse sidder tunge pressefolk som Kristelig Dagblads chefredaktør Erik Bjerager og leder af journalistuddannelsen ved Odense Universitet, Jørn Henrik Petersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs