MediaWatch

Integrering af produkter og Internettet

De danske industrivirksomheder vil kunne opnå store konkurrencemæssige fordele ved at anvende Internet-teknologien i deres traditionelle produkter, som for eksempel maskiner og instrumenter. Derfor bør virksomheder, forskningsinstitutioner og teknologiske serviceinstitutioner gå sammen om at undersøge de kommercielle muligheder med Internettet.

Et nyt projektsamarbejde, som går under navnet Apparater.dk med deltagelse af DELTA, Datalogisk Institut, Radiometer Medical, BARCO og CTS-Scanpoint, og med 14,7 millioner i støtte fra Erhvervsfremme Styrelsen vil i de næste tre år bruge i alt 36 millioner kroner på at udvikle en række konkrete produkter til de involverede virksomheder indenfor kontrol, styring, overvågning, service og vedligeholdelse af produkter over Internettet.

Den viden og erfaring som projekterne så kaster af sig vil komme blive til gavn for alle virksomheder, der producerer apparater, maskiner eller systemer med indbygget intelligens, udtaler Michael Holbech, DELTA, der er projektleder for Apparater.dk overfor Børsen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs