MediaWatch

ITEK kræver bredbånd for alle

Formanden for ITEK, GN Store Nord-direktøren Jørgen Lindegaard vil have den danske regering til at investere i bredbåndsnettet, med henvisning til rapporten Det Digitale Danmark, som Lindegaard er medforfatter af, skriver Berlingske Tidende.

Bredbånd for alle er en absolut forudsætning for indførelsen af og netværkssamfundet i Danmark, og Lindegaard finder det beskæmmende, at der ikke engang blev snakket IT-politik på weekendens tre politiske landsmøder. Den svenske regering har netop foreslået offentlig tiltag på bredbåndsområdet til i alt 6,8 milliarder.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs