MediaWatch

Dom over e-handel med detailvarer

Ifølge statsautoriserede revisor Christian K. Jørgensen fra revisionsfirmaet Deloitte & Touche vil detailhandlens e-handels omsætning ikke vokse betydeligt, set i forhold til detailhandlens samlede omsætning. I virkeligheden svarer de vækstrater som analytikerne pryder e-handlen med kun til realvæksten i detailhandels-omsætningen, skriver Børsen.

E-handel med detailvarer betyder, at butikkerne skal varetage mange af de opgaver, som forbrugerne selv udfører i dag. Det gør logistikken dyr, og derfor er der ingen grund til at forvente, at det bliver betydeligt billigere at handle over Internettet end at hente varerne selv.

Til gengæld tror Christian K. Jørgensen på, at der venter et internationalt boom indenfor Internethandel mellem virksomhederne på business-to-business markedet. Den forventning bygger han på en undersøgelse, som viser, at 70 procent af de 1000 største virksomheder i verden vil købe og sælge over halvdelen af deres varer via Internettet, skriver Børsen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs