MediaWatch

Web-TV fra Blegdamsvej

Fra et gammelt renseri, der støder op til værtshuset på Blegdamsvej i København, vil 45-årige Claus Knussen, journalisten Erik Kjær Larsen og Internet-teknikeren Kasper Myram starte web TV-stationen, CafeTV.dk.

To gange om ugen skal sendes direkte web TV, hvor Internetbrugere kan chatte med initiativtagerne og komme med inputs og spørgsmål. Derudover produceres løbende indslag, der lægges ud på web-siden.

"Jeg betragter mest af alt IT-verdenen som umenneskelig og teknokratisk. Jeg interesserer mig for de sociale relationer, der opstår inden for café- og værtshuskulturen. Det interessante er, at vi med CafeTV.dk lader disse to yderpoler møde hinanden. IT-verdenen er sky high. Det her handler om at bringe den ned på jorden og menneskeliggøre den," forklarer Claus Knussen til Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs