MediaWatch

Ny kærlighedsvirus inficerer Europa

Den nye kærlighedsvirus New Love, som den kaldes, blev første gang identificeret i Europa fredag aften, men indtil videre er der ikke rapporteret om udbrud i Danmark, skriver Jyllands Posten.

New Love optræder som en vedhæftet VBS-fil, der spredes via e-mail i Microsoft Outlook, og som automatisk videresendes til de personer, som er registreret i e-mail kartoteket. Her er det så, at New Love er speciel ondskabsfuld. Virussen sletter med det samme alle filers indhold, og den er også i stand til at ændre navn, som den kopierer fra et af computerens senest benyttede fil-titler, inden den videresender sig selv.

New Love forventes ikke at ville sprede sig i samme hast, som det skete for I Love You, men til gengæld optræder den endnu mere farlig og ondskabsfuld. Kompetencechef Stefan Mandix Aagaard fra WM-data forventer ifølge Jyllands Posten, at der vil optræde en række mutationer i løbet af de næste par måneder, hvorefter udbredelsen vil ebbe ud. Aagaard forventer til gengæld også, at en række helt nye vira vil dukke op fremover, og de vil være langt mere ondskabsfulde, end de hidtil kendte.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs