MediaWatch

Nye bredbåndstilbud er ikke gode nok

Tele Danmark annoncerede i går nye tilbud på bredbåndsforbindelser til Internettet til faste priser med fri forbrug. Straks efter reagerede CyberCity og Mobilix med lignende nye tilbud, som også repræsenterede væsentlige prisnedsættelser. Men tilbudene er stadigvæk ikke gode nok, mener repræsentanter fra IT- og Internetbrancherne.

Kritikerne har først og fremmest kastet sig over Tele Danmark. Jacob M. Lund, der er IT-udviklingskonsulent i Dansk Handel og Service, beskylder Tele Danmark for med de nye tilbud at kommer for sent, priserne er for dyre og hastighederne på maksimalt 1 Mbit/s er alt for lave. En 1 Mbit/s linie hos Tele Danmark koster forsvare sine eksisterende forretning for 2 Mbit/s linier. Lund mener at Tele Danmarks tilbud 1.199 kroner per måned, og det er for dyrt i forhold til for eksempel de amerikanske priser. Til sammenligning tilbyder det svenske Bredbåndsbolaget Internetforbindelser til boligforeninger på minimum 2 Mbit/s for omkring 200 kroner om måneden.

Både Jakob Lyngsø, der er direktør i IT-brancheforeningen og Gert Birnbacher fra Foreningen for Dansk Internethandel finder tilsvarende tilbudet for dyrt.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs