MediaWatch

E-rådgivning er for nye konsulentfirmaer

En undersøgelse af 50 globale virksomheder foretaget af Forrester Research viser ifølge Børsen, at 76 procent af virksomhederne går uden om deres traditionelle rådgivere, og i stedet benytter de nye e-konsulenter, når de skal planlægge e-strategier.

Et af årsagerne til at de traditionelle management-konsulentfirmaer mister ordre omkring e-rådgivning er at de er ligeså bundet af en virksomhedsmodel, som gør beslutningstagningen langsom og træg, og det rækker ikke, når virksomhederne har behov for at udvikle sig i Internet-fart, konkluderer undersøgelsen.

De nye vækstmuligheder for alternative managmentkonsulent-firmaer har blandt andet resulteret i at de traditionelle firmaer bliver drænet for de mest kvalificerede medarbejdere, som i stedet foretrækker at arbejde for de nye e-konsulentfirmaer, hvor de bliver præmieret med aktieoptioner og partnerskaber.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs