MediaWatch

Magasin vil være virtuelt stormagasin

Planen er at Magasin senest til næste år vil være på nettet med Danmarks mest ambitiøse e-handelsplatform, hvor kunderne vil få mulighed for at se tøjet tre-dimensionalt og måske ligefrem prøve det på i virtuelle prøverum, skriver Børsen.

Det er endnu ikke fastlagt, hvordan det nye virtuelle stormagasin kommer til at tage sig ud, eller hvordan logistikken skal fungere, men ifølge Magasins nye administrerende direktør Henrik Smith er man allerede langt inde i forberedelsesarbejdet, hvor man blandt andet har undersøgt stormagasinets fremtidsmuligheder med hensyn til e-handel.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs