MediaWatch

Norsk netbutik angriber Danmark

Bag den norske netbutik yaTack står blandt andet Orkla og Statoil. YaTack forventer at komme op på at omsætte for 20 millioner kroner i Danmark, blandt andet gennem opkøb af konkurrenter, skriver Børsen

I første omgang får det danske datterselskab 15 ansatte, og man har allerede lavet aftaler med leverandører om at levere omkring 2000 forskellige varenumre. Hertil kommer 5000 cd-titler, og målsætningen er at komme op på 60.000 varenumre, som skal sælges efter samme principper som net-auktionerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs