MediaWatch

Nyt forum for m-commerce

Det nye forum, som Svenske SEB banken, MeritaNordbanken, Ericsson og Motorola er initiativtagere til, er blevet navngivet Mobey Forum, som står for mobility og money. Det blev dannet på et møde i går i Frankfurt med en række af Europas førende on-line banker blandt deltagerne.

Formålet med Mobey Forum er at fastsætte fremtidens standarder for fremtidens mobile bankdrift. Forventningen er, at nye teknologier som WAP vil medføre, at mobiltelefoner vil bruges meget mere på Internettet end PC’erne fra år 2003, skriver Børsen. Ligeledes forventes omsætningen indenfor mobile finanstjenester vokse kraftigt til over 150 milliarder kroner i 2003.

Dermed opstår der et stor behov for fælles standarder for bankdrift og m-commerce, og på den anden side forudsætter de høje vækstmål, at der fastsættes standarder for betalingsoverførsler, så kunderne kan føle sig trygge ved de nye teklnologier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs