MediaWatch

Netværkspris til WebTV-pionerer

Netværksprisen, som uddeles af Alt om Net, honorerede i år de to virksomheder Ravn & Rønne og Ingram Micro for henholdsvis at have stået for udviklingen og for at have implementeret en banebrydende IT-løsning inden for området netværk, telekommunikation og Internet.

Sammen med Microsoft, Tele2 og UNI2 har Ravn og Rønne som totalentreprenør og Ingram Micro som ordregiver skabt den innovative TV-station IMTV, som skal anvendes af til at servicere de cirka 2.500 danske forhandlere af Ingram Micro’s produkter med blandt andet uddannelse, produktinformationer og repotager.

Netværksprisen blev første gang uddelt i 1999, hvor den gik til Holstebro Kommune og Semco Telecom. Holstebro blev valgt, fordi kommunen var de første til at vrage de traditionelle leverandører af telefonlinjer og i stedet opbygge sit eget tele- og datakommunikationsnetværk ved hjælp af kabler og radiokæder.

Læs mere om Ravn og Rønne og Ingram Micro i nyhedsbrevet InetWatch, som udkommer den 12. maj 2000.

Læs også Ingram Micro først med Internet-TV til erhvervslivet

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs