MediaWatch

Netværkspris til WebTV-pionerer

Netværksprisen, som uddeles af Alt om Net, honorerede i år de to virksomheder Ravn & Rønne og Ingram Micro for henholdsvis at have stået for udviklingen og for at have implementeret en banebrydende IT-løsning inden for området netværk, telekommunikation og Internet.

Sammen med Microsoft, Tele2 og UNI2 har Ravn og Rønne som totalentreprenør og Ingram Micro som ordregiver skabt den innovative TV-station IMTV, som skal anvendes af til at servicere de cirka 2.500 danske forhandlere af Ingram Micro’s produkter med blandt andet uddannelse, produktinformationer og repotager.

Netværksprisen blev første gang uddelt i 1999, hvor den gik til Holstebro Kommune og Semco Telecom. Holstebro blev valgt, fordi kommunen var de første til at vrage de traditionelle leverandører af telefonlinjer og i stedet opbygge sit eget tele- og datakommunikationsnetværk ved hjælp af kabler og radiokæder.

Læs mere om Ravn og Rønne og Ingram Micro i nyhedsbrevet InetWatch, som udkommer den 12. maj 2000.

Læs også Ingram Micro først med Internet-TV til erhvervslivet

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs