MediaWatch

Carlzon vil investere mere i Danmark

Jan Carlzon efterlyser overfor Børsen flere danske IT-værksættere blandt de mellem 100 og 140 henvendelser, som han modtager hver måned fra ansøgere om venturekapital. Næsten alle disse henvendelser kommer fra Sverige og Finland, men Carlzon vil gerne have flere danske virksomheder ind under det børsnoterede investorfællesskab Ledstiernan.

Ledstiernan, der fik sin børsdebut gennem opkøb af et børsnoteret selskab, vurderes til at være omkring 11 milliarder svenske kroner værd, og dermed er selskabets samlede portefølje af virksomheder det mest værdifulde ventureselskab i Sverige. Carlzon selv anslås af være god for omkring to milliarder kroner.

Jan Carlzon indledte for mindre en en måned siden et samarbejde med Michael Mathiesens 2M Invest. Carlzon og Ledstiernan har desuden investeringer i danske Travis og planlægger i øjeblikket en fusion med IT-selskabet Dansk Systemåpartner.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs