MediaWatch

Melodi Grandprix med Digital-TV

I kølvandet på de nye kanaler følger også hen af vejen digitale ekstratjenester og det nye brede billedformat. Sveriges Television vil I nær fremtid sende udelukkende i bredbilledformatet. I starten bliver det programmer, som Sveriges Television allerede har liggende i dette format - drama, spillefilm og visse sportsbegivenheder.

Én af de nye digitale tjenester har premiere om få dage. Sveriges Television planlægger, at seere med en box til det digitale jordbaserede sendenet vil kunne stemme på en melodi under Melodi Grandprix på lørdag. Andre seere som vi stemme må benytte telefonen, som de plejer. For at kunne benytte den digitale TV-box skal den være tilsluttet et telefonstik, og linjen skal være ledig.

Når afstemningen starter, vil TV-seere med en digital box en lille menu i bunden af skærmen, hvor man kan vælge sin ynglingsmelodi og trykke OK på fjernbetjeningen. Boxen sender valget videre, så det lægges til andre stemmer.

Afstemningen via digital-TV-boxen er kun mulig i hustande, der ser SVTs programmer fra en jordbaseret digital sender.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs