MediaWatch

Intel vil ekspandere i Danmark

Intel har allerede 500 medarbejdere i Danmark. globalt set har Intel 64.500 medarbejdere, og heraf er omkring 5000 ansat i netværksorganisationen.

Ifølge direktør Søren E. Kannov fra Intel Denmark har Giga med omkring 100 medarbejdere allerede pladsproblemer, og derfor overvejer man at lave et udviklings-campus, som ligesom universiteterne i USA består af tætbeliggende klyngehuse, som kan indrettes efter formål, skriver Berlingske Tidende.

Det nye center for datanetværk kommer til at konkurrere med et tilsvarende Intel-center i Stockholm, som blot beskæftiger sig med trådløs kommunikation.

Intel, der er verdens største producent af microprocessorer, har siden 1991 opkøbt i alt 18 netværksvirksomheder, og heraf er de tre danske (Case, Olicom og Giga). Ifølge Søren Kannov er Intel i Danmark ikke bange for at blive ramt af den meget omtalte mangel på ingeniører. Hvis den situation opstår, vil man blot importere kvalificerede medarbejdere fra Norge og Sverige – ja sågar Jylland.

Mere fra MediaWatch

Eventchef på Gyldendal stopper

Efter knap fire år på forlaget, hvor hun har arbejdet for at åbne Gyldendal mere op for læserne, har eventchef fået nyt job.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs