MediaWatch

Intel vil ekspandere i Danmark

Intel har allerede 500 medarbejdere i Danmark. globalt set har Intel 64.500 medarbejdere, og heraf er omkring 5000 ansat i netværksorganisationen.

Ifølge direktør Søren E. Kannov fra Intel Denmark har Giga med omkring 100 medarbejdere allerede pladsproblemer, og derfor overvejer man at lave et udviklings-campus, som ligesom universiteterne i USA består af tætbeliggende klyngehuse, som kan indrettes efter formål, skriver Berlingske Tidende.

Det nye center for datanetværk kommer til at konkurrere med et tilsvarende Intel-center i Stockholm, som blot beskæftiger sig med trådløs kommunikation.

Intel, der er verdens største producent af microprocessorer, har siden 1991 opkøbt i alt 18 netværksvirksomheder, og heraf er de tre danske (Case, Olicom og Giga). Ifølge Søren Kannov er Intel i Danmark ikke bange for at blive ramt af den meget omtalte mangel på ingeniører. Hvis den situation opstår, vil man blot importere kvalificerede medarbejdere fra Norge og Sverige – ja sågar Jylland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs