MediaWatch

Branchen selv skyld I reklameforbud

Branchen kunne selv have lavet en frivillig ordning. "Vi har i et til to år selv haft chancen for at lave en frivillig mærkningsordning for websteder, der indeholder et forbud mod spam. Nu er sådan en ordning endelig på vej.

Men hvis den havde været i drift nu, havde der ikke været nogen grund til, at politikerne skulle lovgive om det. Så havde vi selv fjernet det potentielle problem", siger advokat Martin von Haller Grønbæk fra FDIH, til Computerworld.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs