MediaWatch

Microsoft imødekommer anklager

Microsoft tilbyder blandt andet at give computerproducenter mulighed for at fravælge Explorer Internet-browseren som fast element i styresystemet, skriver Berlingske Tidende.

Desuden tilbyder softwaregiganten at stille de dele af Windows styresystemets programkoder til rådighed for konkurrerende producenter, som er nødvendige at kende for at sikre at de konkurrerende produkter fungerer optimalt sammen med styresystemet.

Endelig tilbyder Microsoft computerproducenterne bedre muligheder for at ændre udformningen af åbningsbilledet og arbejdsområdet, og man lover ikke at trumfe sin magt igennem overfor computerproducenterne, for at få dem til at undgå at lave aftaler med andre softwareudviklere.

De stridende parter skal diskutere hinandens forslag engang sidst på måneden.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs