MediaWatch

Nyt dansk IT-eventyr

Køberen til den Farum-virksomheden med 50 ansatte er en af USA’s største teleindustri-koncerner ADC Telecommutications, skriver Berlingske Tidende.

Ibsen Micro Structures har specialiceret sig i en teknik, som ved hjælp af holografier kan øge trafikken gennem eksisterende lyslederkabler med 100-200 gange.

Ifølge Per Ibsen, der er den tekniske direktør i firmaet, er den teknologi lige så epokegørende og perspektivrig som microchippen og flyet men der vil endnu gå lang tid inden teknologien vil blive kommercielt anvendeligt.

Hos Ibsen Micro Structures blev 19 arbejdere millionærer i forbindelse med salget til ADC Telecommunications.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs