MediaWatch

Boo.com forventes sat til salg

Boo.com fik sidste år kapitalindskud på 900 millioner kroner til finansiering af selskabets etablering og drift, skriver Politiken. Nu er pengene imidlertid ved at slippe op, efter at Boo.com har satset massivt på reklamekampagner og lancering af konceptet i 18 lande.

Det har efter sigende givet investorerne kolde fødder, og de ønsker nu at selskabet skal sælges. Ejerne er blandt andet franske Bernard Arnauld og amerikanske J.P. Morgan og Goldman Sachs.

Rygterne afvises af Boo.com’s marketingansvarlige, Christina Preisler. Ifølge Preisler er Boo.com i gang med at afslutte forhandlingerne om en ny investeringsrunde med investorerne, og der vil ikke blive tale om at sætte selskabet til salg.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs