MediaWatch

Ingen succes med ny type teleselskaber

Der var store forventninger hos de nye teleselskaber, som ville videresælge telefoni til sine de kunder, man havde registreret i selskabernes omfattende medlemsdatabaser.

Baggrunden for de høje forventninger var, at det på få måneder var lykkes Dansk Landbrugs Grovvareselskab at kapre 40.000 kunder til telefoni ud af en total kundebase på 65.000, skriver Børsen. Kundetilgangen har dog ikke nært levet op til forventningerne i de nye selskaber.

Hos et af selskaberne, Lærernes Indkøbs Central med 165.000 medlemmer, har under 10.000 taget imod tilbudet om telefoni med en rabat på mellem 10 og 15 procent. Hos Kai Dige Bach er erfaringerne de samme. Her har også kun melem 5.000 og 10.000 taget imod tilbud om billig telefoni.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs