MediaWatch

Nokia skal levere WAP til Kina

Nokias kommende position i Kina giver det finske selskab en konkurrencefordel på et marked, der ventes at udvikle sig hastigt de kommende år. Jilin MCC har i øjeblikket omkring 1 million brugere til sit GSM 900 og GSM 1800 mobilnet. Nokias kontrakt med Jilin MCC omfatter aftaler med over 20 mobiloperatører, om levering af WAP-løsninger fra Nokia, skriver Berlingske Tidende.

Flere af Nokia’s konkurrenter står på spring for at få del i det hurtigt voksende kinesiske marked, og den finske teleanalytiker Sami Sarkamies fra Evli Securities, mener, at Nokia’s aftale kan tages som udtryk for, at der er flere kontrakter til producenter af teleudstyr på vej.

Læs også pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs