MediaWatch

SwanLoan skaber nye muligheder for låntagning

En lang række af de mindre pengeinstitutter samt Svenska Handelsbanken har allerede tilmeldt sig den nye lånemarkedsplads, men endnu ingen af de større danske banker er med, skriver Jyllands Posten. Markedspladsen forventer allerede til næste år at formidle omkring 70.000 lån.

Initiativtager til SwanLoan.com, Tor Reedtz, forklarer de store bankers nølende holdning med, at de må være bange for konkurrence og gennemsigtighed.

Lars Bruun fra Internet Ventures Scandinavia og blandt andet Bjarne Møgelhøj, tidligere formand for FDB, har stillet indskudskapital til rådighed for SwanLoan. Sidstnævnte vil tiltræde som bestyrelsesformand for Internet-selskabet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs