MediaWatch

Kabel-TV handel i Norge

Siden UPC gik ind i Norge og overtog kabel-TV selskabet Janco (nu relanceret som UPC Norge) har der været voldsom kamp mellem de to selskaber. Men med overtagelsen af AlfaNETT med 35.000 kunder får Telenor Avidi en størrelse på 350.000 kunder og passerer dermed UPC Norge med 330.000 kunder.

Telenor Avidi har meddelt at prisen er hemmelig, men i forbindelse med den seneste store handel på kabel-TV markedet i Norden blev hver kunde handlet for 11.000 kr. Det skete da UPC sidste år overtog StjärnTV i Stockholm.

AlfaNETT lancerede for nylig digital-TV, så det er et relativ moderne kabelnet, som herved sælges. Kun to andre kabel-TV selskaber har lanceret digital-TV - Tele Danmark og svenske Telia.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs