MediaWatch

Svensk konkurrence til danske Internet-operatører

Den svenske Internet-operatør har specialiceret sig i at levere bredbåndsforbindelser til private husstande i boligforeninger med en kapacitet på 10 Mbyte per sekund, og oven i købet til en særdeles konkurrencedygtig pris. I Sverige, hvor Bredbandsbolaget har været i gang i cirka et år, er prisen 200 svenske kroner per måned med ubegrænset trafik, skriver Børsen. Planen er at tilbyde danskerne Internet-forbindelserne til tilsvarende lave priser.

Bredbandsbolaget har allerede indhentet tilbud på at blive koblet op på danske backbone-net og forhandler i øjeblikket med en række leverandører, som skal transmittere data helt ud til boligforeningerne.

Bredbandsbolaget ejes af blandt andet Internet-konsulentfirmaet Framfab, chip-producenten Intel og verdens førende producent af netværksudstyr Cisco.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs