MediaWatch

Svensk konkurrence til danske Internet-operatører

Den svenske Internet-operatør har specialiceret sig i at levere bredbåndsforbindelser til private husstande i boligforeninger med en kapacitet på 10 Mbyte per sekund, og oven i købet til en særdeles konkurrencedygtig pris. I Sverige, hvor Bredbandsbolaget har været i gang i cirka et år, er prisen 200 svenske kroner per måned med ubegrænset trafik, skriver Børsen. Planen er at tilbyde danskerne Internet-forbindelserne til tilsvarende lave priser.

Bredbandsbolaget har allerede indhentet tilbud på at blive koblet op på danske backbone-net og forhandler i øjeblikket med en række leverandører, som skal transmittere data helt ud til boligforeningerne.

Bredbandsbolaget ejes af blandt andet Internet-konsulentfirmaet Framfab, chip-producenten Intel og verdens førende producent af netværksudstyr Cisco.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs