MediaWatch

SBS' radioomsætning øget med 43%

Stigningen fordeler sig på TV med 12 procent (26,7 mio. kr.), og en markant vækst for radio på 43 procent (16,1 mio. kr.). Det oplyser SBS Danmark i en nyhedsmail.

Koncernen realiserer dog et underskud i 1999 på den primære drift på 28,3 mio. kr., hvilket er en forbedring på 41,1 mio. kr. i forhold til 1998 (1998-regnskabet viste et underskud på 69,4 mio. Kr). Forbedringen fordeler sig på TV-aktiviteterne med en fremgang på 33,9 mio. kr. og på radiovirksomheden med 7,2 mio. kr.

"Væksten i omsætningen og det forbedrede resultat viser entydigt, at vores virksomhed har fået et solidt fodfæste på det danske elektroniske mediemarked. SBS Broadcast Danmark A/S opererer i et stærkt konkurrencepræget marked, der tilmed er underlagt en medielovgivning, som er indrettet med det utilslørede formål at hindre en fri konkurrence.

At vi under disse vanskelige vilkår har kunnet præstere en så betydelig vækst i omsætningen samt et stærkt forbedret driftsresultat, er meget tilfredsstillende, siger Jesper Sehested Lund, koncerndirektør for SBS Broadcast Danmark A/S.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs