MediaWatch

Virksomheder sætter skub i dansk e-handel

Undersøgelsen er lavet af Tele-Europe A/S for ICL blandt IT-ansvarlige i 210 offentlige og private virksomheder, skriver Jyllands-Posten.

Undersøgelsen viser, at handlen vil blive drevet af såvel virksomheder som offentlige institutioner. Den viser, at hver tredje virksomhed primært vil købe IT-ydelser og produkter over nettet.

I alt forventer 61 pct., at e-indkøb vil udgøre mere end en tiendedel af det samlede IT-indkøb indenfor et år. Det er imidlertid det private erhvervsliv, der har størst fokus på e-handel. Her har fire ud af fem virksomheder planer om at benytte nettet til indkøb. Mest tilbageholdende er statslige institutioner, hvor under halvdelen har en politik nu eller er i gang med at udforme en for indkøb via internettet.

Læs hele artiklen under artikler.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs