MediaWatch

Virksomheder sætter skub i dansk e-handel

Undersøgelsen er lavet af Tele-Europe A/S for ICL blandt IT-ansvarlige i 210 offentlige og private virksomheder, skriver Jyllands-Posten.

Undersøgelsen viser, at handlen vil blive drevet af såvel virksomheder som offentlige institutioner. Den viser, at hver tredje virksomhed primært vil købe IT-ydelser og produkter over nettet.

I alt forventer 61 pct., at e-indkøb vil udgøre mere end en tiendedel af det samlede IT-indkøb indenfor et år. Det er imidlertid det private erhvervsliv, der har størst fokus på e-handel. Her har fire ud af fem virksomheder planer om at benytte nettet til indkøb. Mest tilbageholdende er statslige institutioner, hvor under halvdelen har en politik nu eller er i gang med at udforme en for indkøb via internettet.

Læs hele artiklen under artikler.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs